Recensies

5
5,0 rating
5 van de 5 sterren (gebasseerd op 9 recensies)
Geweldig100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Matig0%
Slecht0%

Coaching

5,0 rating
:

Coaching van Erna is hard werken. We praten, er vallen stiltes en opstellingen.Na mijn sessies krijg ik het in de loop van de dag benauwd en voel ik mij onrustig( nu niet afhaken 😉 )De volgende dag wandel ik en heb ik het zwaar. Mijn hoofd blijft gonzen en dan ineens gebeurt het. Ik voel de rust neerdalen. De inzichten borrelen omhoog. Ik ervaar dat ik thuiskom bij mijzelf. Ik voel ineens de wind, hoor de vogels en zie de zon over het water schitteren. Ik heb weer een stap in de juiste richting gezet. Dank je wel Erna!!!!

Ellen

Massage bij Erna.

5,0 rating
:

Massage bij Erna. De eerste keer was ik verbaasd over Erna’s deskundigheid. En ook het veelzijdige aanbod; muziek, geuren, stenen, kaarten. De informatie hieruit wordt gebruiktin de behandeling. Mooi. Samengesprek: Er is ruimte om iets te vertellen maar dat hoeft niet. Ik voel me gezien en begrepen. Dan; Stevige handen, tengere vingers voelen heerlijk aan in de massage. De drukte in m’n hoofd lost langzaam op. Buik bepaalt me opnieuw bij mijn gevoel en gevoeligheid door de massage. Een gevoel van staan in eigen kracht blijft bij me na de lekkere voetmassage. Kortom, mijn vijfrittenkaart vernieuw ik met veel plezier.

Jean meijer

Bijzondere en interessante ervaring

5,0 rating
:

Mooie inzichten van Erna gekregen. Anders naar dingen kijken. Bijzonder hoe ze dingen aanvoelt. Het klopt ook allemaal. Heerlijke oliën mee gekregen.de massage vond ik ook erg fijn. Leuke locatie met een huiselijke sfeer waar je je gelijk thuis voelt. Dank je wel Erna

Yvonne

Inspirerende cursus

5,0 rating
:

De cursus kindermassage is een cursus die mij persoonlijk veel nieuwe inzichten heeft gegeven. Ook ben ik weer heel anders gaan kijken naar de kinderen in mijn groep. Ik ben leerkracht op een basisschool. Ik ben mij dankzij deze cursus weer gaan realiseren hoe belangrijk het is dat lichaam en geest in balans zijn. Dit geldt voor mijzelf als leerkracht maar ook voor de leerlingen in mijn groep. Sinds ik ben gestart met deze cursus doe ik met de kinderen massageoefeningen als start of einde van de dag. Het aanraken van elkaar geeft een heel bijzondere band in de groep. Deze cursus is voor iedereen die met zichzelf en anderen een stapje verder wil komen, een echte aanrader. ik vond het 4 inspirerende avonden.

Henny

Leerzame en gezellige cursus

5,0 rating
:

Een super leuke, leerzame en gezellige cursus! Ik heb hier een super blij kind, wat de massage heerlijk vindt. En vooral omdat het hem wat meer rust in zijn lichaam en zijn koppie geeft. (onze zoon heeft ADHD) Ga vooral zo door, Erna! Dikke pluim voor jou!

Sandra